Donderdag 16 oktober 2008 - Ad Janssen nieuwe voorzitter Studio West IJsselmonde

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst voor medewerkers en het PBO op het Kasteel van Rhoon is Ad Janssen geinstaleerd als nieuwe voorzitter van de Radio Omroep Stichting Albrandswaard. Daarmee is het bestuur weer compleet.

medewerkers

Foto: Sjors Ribeiro Edison

Ad popelt om samen met de andere bestuurs en managementteam leden aan de slag te gaan.

De eerste uitdaging is de nieuwe huisvesting want de huidige stek is door de gemeente verkocht en zal op afzienbare termijn moeten worden verlaten.

Waar we naar toe gaan wordt binnenkort bekend gemaakt maar zoals het er nu naar uitziet zal dit inde buurt van sportvelden van Rhoon zijn.

Maandag 3 maart 2008 - Lokale omroep zoekt voorzitter

Al van voor de oprichting in 1988 ben ik als medewerker en bestuurslid betrokken bij onze lokale omroep de Radio Omroep Stichting Albrandswaard. Een omroep dit met zo'n 30 vrijwilligers dit jaar al 20 jaar lokale radio en kabelkrant maken onder de naam Studio West IJsselmonde en Albrandswaard.TV . Een omroep die er alles aan doet om steeds professioneler haar programma's te maken.

Maar het gaat niet alleen om radio en tv maken. Een omroep heeft ook een sterk bestuur nodig. Daarom zijn wij op zoek naar een man of vrouw die het leuk vind om te besturen en daarom onze nieuwe voorzitter wil worden.

Als je vind dat deze functie je op het lijf geschreven is neem dan kontakt met ons op. De profielschets lees je hier.

Lees verder...