Donderdag 3 april 2008 - Start Kids Olympiade op Don Boscoschool

Vanmorgen heb ik samen de voorzitter van de Sportstichting Albrandswaard Erwin de Jongh de aftrap gegeven voor de Kids Olympiade met in juni de finale op het Sportpark Albrandswaard.

 

olymp

Foto: Stephanie van der Lans

Niet alleen de kinderen voerden een perfecte show op maar ook Erwin en ik hebben ook laten zien dat we niet alleen in woord maar ook in daad sport een warm hart toedragen!

Jongelui van de Albrandswaardse scholen wens ik veel succes maar bovenal veel sportiviteit toe. We zien elkaar weer in juni.!

 

Vrijdag 22 februari 2008 - WSV Poortugaal kan weer 30 jaar vooruit

Vandaag ondertekende voorzitter Mees Hazenleger van de Poortugaalse Watersportvereniging een overeenkomsts met het Natuur en Recreatieaschap IJsselmonde over het gebruik van de Poortugaalse haven. Hiermee is nu definitef de toekomst van de vereniging gegarandeerd. De aanloop naar deze oplossing is lang geweest, ruim 17 jaar.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst in het clubgebouw heb ik de vereniging van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en hun het beste voor de toerkomst gewenst.

vlag

Foto: Dick Roelse

Om het vertrouwen in de toekomst te onderstrepen introduceerde de vereniging een nieuwe vlag. Het groen werd ingewisseld voor geel!

Zondag 6 januari 2008 - Wordt 2008 een sportjaar??

Gisteren heb ik tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Sportstichting in de studio van onze eigen lokale omroep Studio West IJsselmonde mijn visie en verwachting gegeven op het sportjaar 2008. Ik kom daar in een latere weblog nog op terug. Ook hebben we nog even teruggekeken naar het jaar 2007.

Op persoonlijk sportgebied is er rond de jaarwisseling genoeg te beleven geweest. Met de eindejaarsloop georganiseerd door PSV Poortugaal en Roparunteam Rhoon 2000 is een nieuw loopevenement voor Albrandswaard geboren. Samen met Arie van Wingerden en John Rijsdijk van ons Roparunteam Albrandswaard Runners liep ik de 3 rondjes door de Johannapolder in 1.18.28.

eindejaarsloop 2008

Foto: Sjors Edison

Maar ook 2008 is sportief begonnen met de 1/2 Marathon van Rockanje. Een zware loop met bijna 10 km over het strand bij hoogwater. Samen gelopen met zowel Albrandswaard Runners Ben en John als vooral met m'n Ambassadors vriend Daan Kraan. Hij stuwde me vooral de laatste 6 km naar steeds grotere hoogte. Met de eindtijd van 1.59.48 waren we dan ook best tevreden. Bedankt Daan!

rockanje

Foto: Piet Wieringa

Ja 2008 wordt een sportjaar!

Zaterdag 20 oktober 2007 - Oude kantine PSV Poortugaal afgebrand

Enkele uren nadat PSV Poortugaal haar nieuwe kantine op het Sportpark Albrandswaard feestelijk heeft geopend, is de oude kantine in vlammen opgegaan. Het is in ieder geval duidelijk dat hier sprake is van brandstichting omdat ook in het clubgebouw van Oude Maas is geprobeerd brand te stichten. Waarom doe je zoiets, temeer omdat er ook nog onvervangbare spullen van de club in het gebouw aanwezig waren. Ik mag hopen dat de daders snel worden opgepakt want dit is niet aceptabel!!

kantine

bestuurskamer

Foto's: Dick Roelse

Jammer temeer daar dit gebouw in de toekomst een maatschappelijke bestemming moest krijgen. Jammer voor Albrandswaard! Jammer voor de de daders. Wat bezielt jullie!!!

Vrijdag 19 oktober - Gemengde gevoelens bij opening kantines Poortugaals voetbalverenigingen

Vanavond zijn de kantines van vv Oude Maas en PSV Poortugaal op het nieuwe Sportpark Albrandswaard feestelijk geopend. Samen met erelid van vv Oude Maas dhr. Jan Luiten, voorzitter Arie Vermaas en Siem Groeneboom mocht ik het bord aan de nieuwe kantine onthullen. Daarvoor kwamen de sleutels met 2 leden van de beide verenigingen aan parachutes uit de lucht vallen. Namens het college heb ik de beide verenigingen gefeliciteerd met hun prachtige onderkomens.

ooude maas

Foto: Sjors Ribeiro

Aansluitend vond in beide kantines een feestelijke receptie plaats en werd door burgemeester Harald Bergmann PSV bestuurslid Ank Dobbelaar namens de Koningin benoemd tot lid in de orde van Oranje Nassau. Dit voor haar jarenlange inzet voor de vereniging.

Onaangenaam getroffen was ik, en naar ik hoorde velen met mij, door de aanhoudende en buitengewoon felle aanvallen van erevoorzitter Jan Barendrecht van PSV Poortugaal op de ontwikkelaars van deze accomodatie.

Het is prima om zaken die niet goed gaan of gegaan zijn duidelijk te maken. En die zijn er! Maar dit ging echt te ver! Niet alleen sprak Barendrecht bij een aantal zaken voor zijn beurt, het Sportcomplex zelf wordt pas begin volgend jaar definitief opgeleverd, maar legt ook nog eens een aantal zaken waar de vereniging zelf voor verantwoordelijk is op het bordje van de gemeente.

Jammer maar helaas! Ik wens het nieuwe bestuur van PSV Poortugaal veel wijsheid toe en ga er vanuit dat zij op een constructieve wijze samen met Gemeente en Bouwfonds aan de afbouw van het sportpark willen werken.

Clubs veel plezier en sportief succes op jullie nieuwe stek!

Zaterdag 13 oktober - Alle 55+'rs in beweging in Albrandswaard

Vandaag is in de Sporthal Rhoon de manifestatie 'Alle 55+'rs in beweging' gehouden. Centraal staat de boodschap van de nationale beweegcampagne "30 minuten Bewegen".

Samen met de voorzitter van de Sportstichting Albrandswaard heb ik deze dag geopend met een reactietest.

 test

Foto's: Sjors Ribeiro

Veel verenigingen waren aanwezig om 55+'rs over te halen om aan sport te doen. Bijvoorbeeld de 'Tempelrunners' de Albrandswaardse loopgroep, en de diverse sportscholen met aangepaste programma's voor ouderen. Maar ok de ANBO met hun favoriete sport Koersbal.

koersbal

Het had best wat drukker mogen zijn maar de dag mag zeker geslaagd worden genoemd.

Lees verder...

Maandag 17 september 2007 - Hardloopevenement in Albrandswaard??

Al enige tijd lopen een aantal runners in Albrandswaard zich warm om een groot loopevenement in onze gemeente te organiseren. Ik vind dat een goed idee en wil graag uw mening hierover peilen in de nieuwe poll.

Vorige week zag ik tijdens de 1/2 Marathon in Rotterdam ook weer een groot aantal mensen uit onze gemeente. 

Zelf heb ik erg genoten van de loop en haalde mijn beste tijd in Rotterdam gelopen 1.48.50 uur.  En zoals zo vaak stond Sjors weer aan de finish en maakte onderstaande foto.

finish 

Foto: Sjors Ribeiro  

Geef ook uw mening en vul de poll in!

 

Woensdag 23 mei 2007- Vrijdag as Start "30 minutenbewegen" in Albrandswaard

Vrijdagochtend 25 mei overhandigt Stephanie van der Lans van Sportservice Zuid-Holland mij om 10 uur het oranjegekleurde campagnebord van Albrandswaard.

Hiermee laat de gemeente zien dat zij de campagne ondersteunt. Ik vertrek op dat moment met het gemeentelijke Roparunteam vanaf het gemeentehuis aan de Hofhoek 5 in Poortugaal richting Parijs voor een estafetteloop van ruim 530 km.


Ik vind het een geweldig initiatief, uiteraard doet Albrandswaard hier aan mee. Zelf ben ik sinds een jaar of vier fanatiek hardloper en weet uit ervaring dat bewegen niet alleen goed voor je lijf is, maar je voelt je ook mentaal beter. We zullen het bord een mooi plekje geven waar veel mensen het zien. Vrijdag vertrekken we met 24 uiterst sportieve mannen en vrouwen richting Parijs, daar vandaan lopen we de Roparun richting Rotterdam. Een prachtige combinatie van met elkaar lekker bewegen voor een goed doel.”

Lees verder...

Maandag 26 maart 2007 - Basisschool De Parel kiest voor Hart en Sport

hartVanmorgen heb ik met veel plezier een uurtje voor de klas gestaan van Meester Piet van Verseveld.  Dat is groep 8 van de dependance van De Parel in de wijk Valckesteyn.

Ik mocht hen overhoren over de kennis die zij hebben opgedaan de afgelopen week met het project Kies voor Hart en Sport. Ook raakten wij in gesprek over voeding en sport.

Met de kennis zat het wel goed bij deze jongelui en ook hielden ze er goede eetgewoonten op na zo bleek uit hun antwoorden.

Voor de jeugd is dit project erg belangrijk omdat lichaamsbeweging een gunstige invloed heeft op de gezondheid en het een preventieve functie heeft ten aanzien van hart- en vaatziekten. Daarnaast is sport en bewegen gewoon erg leuk om te doen als vrijetijdsbesteding.

kies voor hart

Foto: Winni de Bruin

‘Kies voor hart en sport’ is een sport- en gezondheidvoorlichting- en sportvoorlichting programma. Dit is bedoeld om jongeren aan te sporen tot sporten en kennis te laten maken met andere sporten dan de sporten die ze al beoefenen. Dit project wordt dit jaar voor de achtste keer in Albrandswaard georganiseerd, tot op heden met veel succes.


Bij dit project mogen kinderen zich inschrijven voor één van de 14 aangeboden takken van sport, die mogelijk gemaakt zijn door de sportorganisaties en verenigingen .Het is mogelijk uit de volgende sporten te kiezen: badminton bij BCN Rhoon of bij BC Portland, luchtschieten bij Schietsportvereniging ’t Trefpunt in Poortugaal, karate bij Karateclub Rhoon, judo bij sportvereniging W.C.R, Gamerenport of bij Body Budo World, Korfbal bij R.W.A., tennis bij LTC Rhoon, atletiek bij Energie in Barendrecht, bodyjam, bodypump en Jiujitsu bij Body Budo World, boksen bij Chris de Korte en ginga, kickfun en zelfverdediging bij Gamerensport.

De kennismakinglessen zijn in week 12 van start gegaan. De kinderen proberen hierbij een sport uit, leren een aantal belangrijke “technieken” en kunnen samen met de sportleider bekijken of de sport iets voor hen is.

Morgen zal ik samen met de voorzitter van de sportstichting Albrandswaard Erwin de Jongh, meedoen aan een proefles bodyjam bij Body & Budo World Arshak aan de Langstraat 2 in Portland.

Dat wordt zeker leuk!

Zondag 4 maart 2007 - Derby WCR - PSV 1 - 2

Voetbal is oorlog zei Rinus Michels en als je de uitslag in kaarten van de derby WCR - PSV mag geloven moet er gistermiddag op het sportpark Omloopseweg een ware veldslag geleverd zijn. Drie rode kaarten, onder meer voor de keeper van PSV Poortugaal, en een grote hoeveelheid geel en of dat nog niet genoeg was werd de wedstrijd voor 14 minuten stilgelegd.

Toch was het een sportieve wedstrijd en was de "veldslag" vrijwel geheel te wijten aan de arbiter. Deze man zorgde ervoor dat Poortugaal met 9 man en WCR met 10 na heel veel minuten in extra tijd de wedstrijd konden beeindigen.

Wat hier allemaal aan ten grondslag heeft gelegen weet ik niet, maar het leek er erg op dat de scheidsrechter liet doorspelen tot dat er een gelijk spel zou zijn bereikt. Of wilde hij hem, zoals Arie Korteweg op Studio West IJsselmonde sport het zo mooi zei, er zelf inschieten?

Maar dat is niet gelukt de stand voor rust was 0-1 en de eindstand 1-2. Poortugaal heeft dan ook een prima prestatie geleverd door toch de winst binnen te halen.

Of het door mijn bezoek als wethouder Sport aan deze wedstrijd kwam weet ik niet maar het was zeker een bizarre derby die beide verenigingen nog lang bij zal blijven.

wcr

Foto: Sjors Ribeiro

Woensdag 14 februari 2007 - Laatste paal accommodaties Sportpark Albrandswaard geslagen

Vanmorgen is in de stromende regen door de voorzitter van vv Oude Maas - Arie Vermaas en erevoorzitter van PSV Poortugaal de laatste paal geslagen voor de kleed en kantine accommodatie van beide verenigingen op het Sportpark Albrandswaard in Poortugaal.

vz

Foto: Dominicus Cense

Als de bouw volgens planning verloopt zullen deze gebouwen in juli gereed zijn. De architect overhandigde de beide clubvoorzitters een afbeelding van de gebouwen.

arch

Foto: Dominicus Cense

Met de verenigingen maak ik me wel zorgen over de ontwikkeling van de velden. Door de vele regen staan ook de reeds aangelegde velden deels onder water. De velden tegen de Albrandswaardsedijk kunnen door het water niet vroeger als eind maart worden ingezaaid.

Ik ben dan ook van mening dat de clubs niet eerder kunnen verhuizen dan nadat dit probleem is opgelost. Als dat betekent dat een deel van het volgend seizoen nog op de oude velden moet worden gespeeld dan moet dat maar. Die zekerheid geef ik de clubs!

Woensdag 31 januari 2007 - Bestemmingslan Sportpark Albrandswaard goedgekeurd door Raad van State

Het hoogste rechtscollege in ons land, de Raad van State, heeft de procedures die nog liepen rond het bestemmingsplan Sportpark Albrandswaard afgerond en het bestemmingsplan goedgekeurd.

Dit werd ook verwacht omdat de meeste wensen van de bezwaarmakers in het plan zijn opgenomen.

sportpark

Met de aanleg was al een begin gemaakt maar nu kan ook de bouw van de kantines en kleedaccommodatie worden gestart. De hiermede verband houdende heiwerkzaamheden starten op 5 februari 2007 en duren naar verwachting maximaal 3 weken. De bouwactiviteiten zullen tot na de zomer plaatsvinden. De direct omwonenden zijn schriftelijk van de bouwactiviteiten op de hoogte gesteld.

Naar verwachting zal er in het najaar van 2007 op het complex worden gespeeld.

Zondag 14 januari 2007 - Rhoonse Ruiters halen Ankie van Grunsven naar Ascot in Rhoon

Ascot in Rhoon, een zomerfair voor paardenliefhebbers, wordt dit jaar van 29 juni t/m 1 juli gehouden op het terrein van de Rhoonse Ruiters aan de Albrandswaardseweg. Tijdens de nieuwjaarsreceptie vanmiddag maakte voorzitter Snijders bekend dat Ankie van Grunsven dit evenement zal bezoeken, dit tot grote vreugde van de leden.

Voorafgaand aan de receptie werd een paardenpuzzeltocht gehouden voor de leden. Ik was uitgenodigd om de prijzen aan de deelnemers uit te rijken en dat heb ik natuurlijk met veel plezier gedaan.

rr

Foto: Wim Spoormaker

Zaterdag 6 januari 2007 - Sportinstuif Studio West IJsselmonde

Vanmiddag werd door de Sportstichting Albrandswaard de jaarlijkse sportinstuif bij onze lokale omroep Studio West IJsselmonde georganiseerd.

Een prima plek om veel sportverenigingen het beste toe te wensen voor het nieuwe jaar. Erwin de Jongh en Arie Korteweg verzorgden de interviews met de aanwezigen. Ik vond het plezierig om samen met Arie even terug te blikken op sportief 2006 maar vooral ook om over de ontwikkelingen van 2007 te praten.

Er zijn genoeg zaken op sportief gebied die dit jaar worden afgerond, zoals het Sportpark in Poortugaal. Ook gesprekken over samenwerking of misschien wel meer tussen voetbalvereniging WCR en Poortugaal juich ik toe. Het wordt in ieder geval een boeiend jaar!

swy

Foto: Sjors Ribeiro

Op de foto kijken van links naar rechts Aad van der Kemp, gastheer van deze middag, collega Jan Backbier, raadslid Plonie Rooimans, collega Gerard Brussaard en voorzitter Sportstichting Albrandswaard Erwin de Jongh, geamuseerd toe hoe Arie en ik ons interview afronden. De man achter de microfoon is presentator Kees Spronk.

Zaterdag 16 december 2006 - Turnsport Elegant & Sportief geeft Kerstuitvoering

Trainster Esther Spaans heeft er alles aan gedaan om van de Kerstuitvoering van zowel de Selectie als de Recreanten een succes te maken. En zeker als je daarbij de korte tijd dat deze vereniging bestaat betrekt. Het plezier spetterde er vanaf en ik vond het dan ook erg leuk om vanavond bij deze uitvoering in de Gymzaal aan de Sportlaan in Rhoon aanwezig te zijn.

turn

Foto: Sjors Ribeiro

Dit is een wedstrijdvereniging om in het oog te houden. Het vele talent dat hier aanwezig is zal zeker ook in 2007 van zich laten horen. De tweeling Daphne & Aimee Schipper zijn tenslotte niet voor niets Albrandswaard's sporttalenten van 2006 geworden.

Vrijdag 24 november 2006 - Sportgala Albrandswaard benoemt Jeroen Groeneveld tot Sportman van het jaar 2006

Het was gezellig druk in de Rhoonse sporthal bij het door de 40 jarige Sportstichting Albrandswaard georganiseerde Sportgala 2006.

In een avondvullend programma, dat werd geopend door het Showballet van Leny Weber, werden de sporters en sportploegen van het jaar bekend gemaakt. Tevens werd afscheid genomen van Arie Beukelman als voorzitter van de Sportstichting.

arie

Foto's: Dick Roelse

Sportman werd Jeroen Groeneveld, bokser uit de school van Crhis de Korte, die overigens zelf tot trainer en coach van het jaar werd benoemd.

De sportploeg werd gevormd door het sterke uit Rotterdam afkomstige WCR cricketteam.

ploeg

AV Energie uit Barendrecht levert de jonge in Albrandswaard wonende Naomi Klomp als sportvrouw.

Marianne Harmsen, van Schietvereniging het Trefpunt, werd benoemd tot vrijwilligerster van het jaar.

Een hoogtepunt was voor mij de benoeming van de jonge tweeling Daphne en Almee Schipper van nog maar ruim 1 jaar bestaande Rhoonse Gymnastiekvereniging tot talent van het jaar.

Jammer dat het programma erg uitliep waardoor het optreden van Riem de Wolf, van de Blue Diamonds, voor een vrijwel lege zaal plaatsvond.

Zondag 5 november 2006 - Spartaan'20 - WCR 7-5

Voorzitter Frans de Wit van het Rotterdamse Spartaan'20 had mij al een hele tijd geleden gevraagd om bij deze wedstrijd aanwezig te zijn. Maar dat het zo'n doelpuntenfestijn zou worden had niemand kunnen voorspellen. Ik was overigens niet de enige Albrandswaarder die vanmiddag aan de Oldegaarde deze wedstrijd heeft bijgewoond. Ook college Gerard Brussaard samen met Martin van der Spek en Marius Heineman waren aanwezig.

sp 

Foto: Dick Roelse

De laatste is overigens bestuurslid van Spartaan'20 en had derhalve de anderen ingefluisterd dat ik er vanmiddag bij zou zijn. Een sportieve middag met veel doelpunten en na afloop een bokbiertje. Spartaan was overigens de terechte winnaar, maar WCR heeft het ze bij vlagen best moeilijk gemaakt. En zo hoort het ook. Ik heb ervan genoten en Gerard en ik zullen zeker ook bij de return aanwezig zijn.

Zondag 5 november 2006 - 10EM van Hoek van Holland weer een succes

Ter voorbereiding van de Rotterdam Marathon worden door die organisatie het hele jaar door lopen georganiseerd. Een daarvan is de 10 Engelse Mijlen van Hoek van Holland. Een loop van 16,1 km waarvan een groot deel over het strand en door de duinen wordt afgelegd.

De omstandigheden waren vandaag uitstekend. Niet al te veel wind en een lekkere temperatuur. Voor mij was het de 2e keer dat ik deze loop heb gedaan. Vorig jaar was het erg zwaar maar dit jaar liep het geweldig. Een eindtijd van 1.24.04 was mijn deel. Op zich niet verkeerd maar aan de andere kant toch wat teleurstellend want vorig jaar was ik precies 1 seconde sneller. Gaan de jaren dan toch tellen? Volgend jaar weer een kans denk ik dan maar!

http://i67.photobucket.com/albums/h291/dickroelse/Afb122.jpg

Foto: Dick Roelse

Zaterdag 7 oktober 2006 - Poortugaalse Crossloop een succes

De weersomstandigheden en het parcours waren prima voor elkaar zaterdag in Poortugaal. Ik mocht de rijders van de veldritten die eerder op de middag werden gehouden "wegbellen" en besloot daarna zelf deel te nemen aan de door de Poortugaalse loopgroep "De Tempelrunners " georganiseerde 2e Crossloop van Albrandswaard..


Foto: Sjors Ribeiro Lees verder...

Dinsdag 8 augustus 2006 - Skatepark in Poortugaal al volop in gebruik

Alhoewel de officiële opening pas op 2 september a.s. zal plaatsvinden weet de Albrandswaardse jeugd het Skatepark op het Metroplein van Poortugaal al goed te vinden. Het park kon worden aangelegd uit het budget voor de herstructurering van het plein. Voormalig collega Erwin de Jongh had nog wat geld om toestellen aan te schaffen.

Skatepark in Poortugaal

Foto: Dick Roelse

En dat is voor collega Jan Backbier aanleiding voor een echt groot feest op 2 september voor heel Albrandswaard, maar voor de Poortugalers in het bijzonder. Wat er allemaal gaat gebeuren weet ik ook niet maar het zal ongetwijfeld met skaten te maken hebben. Blijf het net zo als deze jonge "grinders" volgen.

Skatepark

 Foto: Dick Roelse

Donderdag - 22 juni 2006 - Wielerronde van Albrandswaard 2006

Vanavond is de 6e Wielerronde van Albrandswaard verreden. Ook dit jaar weer in Rhoon omdat het in Poortugaal vrijwel onmogelijk is om een veilig parcours door de kern van het dorp aan te leggen. Het was weer een heerlijk evenement dat veel bezoekers heeft getrokken. Hulde aan de Sportstichting Albrandswaard. En met name aan Leen Zevenbergen die met zij n team weer voor de vele sponsoren heeft gezorgd. Ik had de eer de 2 rondes weg te mogen schieten.

finish

Foto: Sjors Ribeiro Edison 

Lees verder...

Maandag 5 juni 2006 - PSV Poortugaal promoveert niet naar 1e klasse

Vanmiddag was ik aanwezig bij de wedstrijd PSV-VCS die gespeeld werd op het terrein van Excelsior Maassluis. Het was goede eerste helft, waarin PSV Poortugaal duidelijk het beste spel liet zien, met als stand voor de rust 1-1.

Lees verder...

Zaterdag 3 juni 2006 - WCR geeft receptie voor kampioenschap en promovatie naar 2e klasse.

Het voetbalseizoen loopt ten einde maar toch is dit weekend nog erg spannend voor met name PSV Poortugaal. Maandag kunnen ze, als de wedstrijd tegen het Haagse VCS gewonnen wordt, nog promoveren naar de 1e klasse. De wedstrijd is vanaf 14.30 uur te volgen op Studio West IJsselmonde ether 107.1 FM en 99.00 FM op de kabel van Albrandswaard. Maar vandaag werd het feestje gevierd dat WCR 1 dit al heeft gedaan.

wcr

Foto: Sjors Ribeiro Edison

Lees verder...

Maandag 29 mei 2006 - Sporttoernooi basisscholen Albrandswaard

Gelukkig waren de weergoden dit toernooi goed gezind want er is geen enkele bui gevallen! Ik mocht na afloop de prijzen uitreiken in de Sporthal van Rhoon. Wat een enthousiasme lieten deze jongelui zien.

De Fairplayprijs is gewonnen door de OBS Portland. Beide teams van deze school eindigden het hoogst. Een compliment aan Janneke Vaane en haar team. Het was ook nog een lekkere prijs en wel een grote taart.

De Wegwijzer uit Rhoon behaalde de meeste punten en werd derhalve winnaar en dat ze daar blij mee zijn kunt u hieronder zien.

wegw

Foto: Gemeente Albrandswaard - Winni de Bruin 

Zaterdag 27 mei - Voetbalfeest in Rhoon en Poortugaal

Vandaag viert vv Rhoon haar 60 jarig bestaan en staat daar uitgebreid bij stil. Ook wint het B1 elftal van deze vereniging de KNVB beker en promoveert Oude Maas 1 naar de 4e klasse. Feest dus in Albrandswaard.

om

Foto: Erwin van Lith - Oude Maas

Lees verder...

Zondag 7 mei 2006 - WCR1 en PSV2 Kampioen

Het was een prachtige dag voor de bijde sportverenigingen uit Rhoon en Poortugaal vandaag en mijn eerste optreden als wethouder sport.

wcr1

Foto: Sjors Ribeiro Edison

 

Lees verder...