Vrijdag 19 januari 2007 - Zoeteman naar Overhoeken III

Vandaag mocht ik de openingshandeling verrichten voor het nieuwe pand van Zoeteman Bouw- en Aannemersbedrijf b.v. Een echte Albrandswaardse onderneming. Gestart in Rhoon, enkele jaren geleden verhuisd naar Poortugaal en nu dan weer terug naar Rhoon en wel overhoeken III.

Mels Zoeteman een ondernemer die zich zeer bewust is van zijn maatschappelijke verantwoordelijkheid en veel doet voor de ouderen in onze gemeente. De jaarlijkse boottocht en ook het regelmatig laten optreden van artiesten in onze verzorgingstehuizen.

Mels veel succes en groei toegewenst in je nieuwe pand. Zoeteman is het 2e bedrijf waarvan de nieuwbouw is opgeleverd.

zoeteman

Foto: Sjors Ribeiro

In principe zij alle kavels van de 1e fase van Overhoeken III verkocht of in optie uitgegeven.

Woensdag 27 september 2006 - EVA neemt initiatief tot interpellatiedebat Overhoeken III

Vanavond is door de raad van Albrandswaard, voor de eerste maal in het bestaan van de gemeente, een interpellatiedebat gehouden. Zo'n debat wordt gehouden indien er aanwijzingen zijn dat er grote fouten in een dossier zijn gemaakt en de wethouder met spoed ter verantwoording wordt geroepen. Meestal is het sluitstuk van het debat het indienen van een motie van afkeuring of wantrouwen.

Was dat vanavond aan de orde . Waar ging het over?.

Enkele ondernemers zijn niet blij met bezwaren tegen hun bouwplannen door 1 bezwaarmaker. EVA's Bert Euser vind dat ik dat had moeten voorkomen door het bedrijf, dat deels illigaal opereert, voor rekening van Overhoeken III verplaatsing had moeten aanbieden. Dan zouden er geen bezwaren zijn geweest, is zijn mening.

Lees verder...