Dinsdag 16 oktober 2007 - Nieuwbouw Julianaschool geopend!

Eindelijk is het dan zover! De nieuwe lokalen voor de onderbouw van de Julianaschool in Rhoon, die al enkele maanden in gebruik waren, zijn met een groot feest voor de leerlingen geopend.

feest

Foto: Winni de Bruin

De hele dag zijn de kinderen samen met de Grote Tovenaar op zoek geweest naar de juiste sleutel om het gebouw te openen. En dat is gelukt.

opening

Foto: Sjors Ribeiro

 

Lees verder...

Donderdag 14 december 2006 - Nieuwbouw Julianaschool gestart

t

Foto: Dick Roelse

Eindelijk is er een begin gemaakt met de nieuwbouw van Kriskras, de onderbouw van de Julianaschool, in Rhoon. De oorspronkelijke planning was dat na de zomervakantie dit jaar met de bouw kon worden begonnen. Helaas is dit door bezwaren van omwonenden tegen de bouwvergunning niet gelukt.

Midden januari 2007 zal de fundering worden aangebracht en als alles naar verwachting loopt zullen de nieuwe lokalen in april in gebruik worden genomen. Dit zal een geweldige verbetering zijn ten opzichte van het huidige gebouw dat werkelijk "op" is.

De kinderen kijken daar nu al vol verwachting naar uit!

 

Dinsdag 19 september 2006 - Overleg met bewoners Beatrixstraat over verkeersveiligheid rond nieuwbouw Julianaschool

Vanavond heb ik, samen met alle betrokkenen rond de nieuwbouw van Kriskras, in de Julianaschool overleg gevoerd met de bewoners van de Beatrixstraat over de veiligheid van de kinderen. Bewoners maken zich met name zorgen over de geplande entree van de school, aan de kant van de Beatrixstraat, waardoor kinderen niet veilig van en naar school zouden kunnen gaan.

jul Lees verder...