Maandag 22 december 2008 - Bedankt allemaal!

De afgelopen week stond in het teken van afscheid nemen.

Woensdagavond een gezellige bijeenkomst met de leden van het dagelijks bestuur en de directie van de OMMY.  Het samenwerkingsorgaan van Albrandswaard en Barendrecht. Ik bewaar aan deze club, waarvan de oprichting in 2000 niet vanzelfsprekend was, warme herinneringen. Dank Frits en Bas voor jullie warme woorden.

Donderdagmiddag was voor het afscheid van de medewerkers. Zij hebben een geweldig feest verzorgd op de schaatsbaan van Rhoon on Ice.  Waarachtig nog geschaatst ook. Dank aan het organisatie commissie, maar natuurlijk aan iedereen die er was. Zelfs de kerstman had tijd gevonden om ons te bezoeken. Dank voor het mooie lied en de leuke cadeaus. Wat dacht je van deze "tochtstrip" ?

cartoon

Vrijdag heb ik genoten van de grote belangstelling die er voor ons was vanuit bewoners bedrijven en relaties binnen en buiten Albrandswaard.

Dank dat u allen bent gekomen en voor de vele attenties die wij mochten ontvangen. Het was hartverwarmend!

Dank aan allen voor de organisatie en speciaal aan de bodes. Daarom gingen we graag met hen op de foto.

bodes

Foto: Winni de Bruin

Iedereen hartelijk dank voor de plezierige samenwerking de afgelopen 11 jaar.  Het ga u allen goed.

Dit was mijn laatste log als wethouder van Albrandswaard.

Ik heb het met veel plezier gedaan en wens u en de uwen

 

Prettiige feestdagen en een voorspoedig 2009

 

Maandag 15 december 2008 - De laatste raadsvergadering als wethouders van Albrandswaard

Vanavond was het dan zover. De laatste raad na bijna 24 jaar aaneengesloten politieke actieviteiten voor mijn gemeente Albrandswaard.

Photobucket

Foto: Winni de Bruin - Gemeente Albrandswaard

Het wethoudersteam 2006 -2010 heeft de eindstreep niet mogen halen.  Jammer maar helaas.  De laatste onderwerpen die wij mochten verdedigen waren de WMO nota door Jan Backbier en ik heb nog een fel debat met de raad gevoerd over de vraag of wij als demissonair college nu wel of niet de aanbieding van  grond voor de sportschool in Portland van Arshak Dabaghian  hadden mogen doen.  Beide voorstellen zijn door de raad goedgekeurd.  Succes op de valreep!.

Harald Bergmann heeft ons toegesproken en ook wij hebben de gelegenheid gebruikt om ons zegje te doen. Mijn bijdrage vind u onder "lees verder".

Dinsdagavond treden de opvolgers aan. Ik wens hen veel succes en sterkte toe. 

Lees verder...

Maandag 8 december 2008 - De laatste loodjes!

Het is al weer even geleden dat ik iets heb gemeld op mijn log ondanks het feit dat het werk gewoon doorgaat! Vooral de laatste weken is het erg druk geweest. Demissionair zijn als wethouder betekent dan ook niet dat je geen werk meer hebt. Het tegendeel is waar omdat ik veel lopende zaken graag wil afwikkelen voor de laatste raadsvergadering op 15 december.

Ik zal daar deze week op de log verslag van doen en ook eens wat dieper op wat zaken ingaan. Een soort testament van bijna 11 jaar wethouderschap in Albrandswaard!


Er gebeurde veel in deze periode. Soms met een mooi resultaat en soms kwamen dingen moeizaam of niet van de grond.  Waarom het bij voorbeeld niet opschiet met de centrum ontwikkeling Poortugaal  leest u later deze week.