Vrijdag 17 oktober 2008 - Nog geen witte rook bij informatiepoging Albrandswaard

De tweede ronde van in formatie in Albrandswaard is begonnen. Informateur Roland Driece is er niet in geslaagd een voorkeurscombinatie voor een coalitie te presenteren. Hij gaat weer in gesprek met alle partijen en hoopt hiervan begin november verslag te doen aan de raad van Albrandswaard.

De gemeente Albrandswaard gaf hierover het onderstaande persbericht uit.

Lees verder...

Donderdag 16 oktober 2008 - Ad Janssen nieuwe voorzitter Studio West IJsselmonde

Tijdens een druk bezochte bijeenkomst voor medewerkers en het PBO op het Kasteel van Rhoon is Ad Janssen geinstaleerd als nieuwe voorzitter van de Radio Omroep Stichting Albrandswaard. Daarmee is het bestuur weer compleet.

medewerkers

Foto: Sjors Ribeiro Edison

Ad popelt om samen met de andere bestuurs en managementteam leden aan de slag te gaan.

De eerste uitdaging is de nieuwe huisvesting want de huidige stek is door de gemeente verkocht en zal op afzienbare termijn moeten worden verlaten.

Waar we naar toe gaan wordt binnenkort bekend gemaakt maar zoals het er nu naar uitziet zal dit inde buurt van sportvelden van Rhoon zijn.

Donderdag 16 oktober 2008 - Column de Schakel oktober 2008

Het zijn roerige tijden in Albrandswaard! Sinds vorige week is ons college demissionair, en dat betekent dat wij, de lopende zaken zullen afhandelen. Nieuwe zaken wachten tot het volgende college er is.

Toen ik deze zomer een aantal weken als locoburgemeester mocht werken, werd zowel in Poortugaal als in Rhoon een overval gepleegd. In Rhoon- bij Primera- al voor de tweede keer. Gelukkig is de overvaller kort daarna, dankzij het koelbloedig optreden van een aantal inwoners, aangehouden en zit naar verwachting tot rond de kerst vast. Dat dit alles grote impact heeft op de mensen die direct bij deze overvallen zijn betrokken, bleek vorige week tijdens een speciaal hiervoor georganiseerde avond met de ondernemers in Rhoon. Er waren veel vragen over waarom dit niet voorkomen kon worden en mij werd duidelijk dat er ook veel twijfels zijn over de slagkracht van de politie in deze situaties.

Lees verder...

Donderdag 16 oktober - Deel van weblog door webmaster gewist!

Misschien is het u al opgevallen alle bijdragen aan mijn weblog na 1 augustus zijn weg. Door een fout van de webmaster van www.blogse.nl is gisteren van alle gebruikers een groot deel van hun logs verwijderd. Er bleken ook geen backups gemaakt te zijn!.

Jammer maar helaas er is niets aan te doen maar vanaf vandaag pakken we de draad gewoon weer op.