Woensdag 4 juli 2007 - Conclusie B&W onderzoek Boomgaard Zuid - Geen nieuwbouw BonBon!

Na zorgvuldig onderzoek naar de mogelijk- en onmogelijkheden van nieuwbouw van kinderopvang BonBon heb ik het onderstaande verslag en aanbevelingen aan de Raad verzonden. Geen kinderopvang in de Boomgaard en tevens stel ik de raad voor het bestemmingsplan te wijzigen in groenvoorziening. Ik ga er vanuit dat de raad deze conclusie zal overnemen.

Nu duidelijk is dat de gedachte bestemming van de boerderij aan de Albrandswaardsedijk, een kinderboerderij voor het Deltazuikenhuis daar niet komt, ligt de weg voor BonBon daar open.

Voor de volledige tekst van de brief "lees verder"

Lees verder...

Maandag 2 juli 2007 - Gaan we weer verder?

Het is al weer even geleden sinds ik een item voor deze weblog heb geschreven. Dat had verschillende oorzaken. Ik ben een aantal weken ziek geweest en voelde me niet echt gemotiveerd om te schrijven. Maar misschien is de belangrijkste reden wel dat ik het gevoel heb gekregen dat mijn weblog steeds vaker werd gebruikt als een plaats om eens "lekker los te gaan". Nu vind ik het geweldig om veel reacties te krijgen om mijn stukjes dat zult u begrijpen maar de aard ervan rond de discussie over de Boomgaard Zuid gaven me het gevoel het doel voorbij te schieten.

Wat ik met deze blog beoog is te melden waar ik als wethouder mee bezig ben. Dat doe ik open en eerlijk zonder dubbele agenda of wat dan ook. Ik wil zo dicht mogelijk bij u de bewoners van Albrandswaard staan en op een respectvolle wijze met u communiceren.

Als u dat zinvol blijft vinden doe ik dat graag. Laat het me weten door de poll in te vullen dan kan ook iederen de stand van zaken volgen.